Litmanen ei tullut, eikä Wesleyn sytkäri syty

Tuomas Heikkilä

Tasan 4299. Sen verran väkeä vääntäytyi keskiviikoksi Harjulle. Jokunen ilmeisesti hoksasi tsekata ensin, onko kuningas Litmanen tulossa vai ei. JJK:n massiivinen markkinointikoneisto toki rummutti Littiä viikkokausia.

Se, joka juuri nyt repii pelihousujaan Litmasen missaamisen vuoksi, voi lähinnä syyttää itseään alkeellisen päättelykyvyn puutteesta. Ennen JJK-FC Lahti ottelua tuo 38-vuotias raihnainen setä pelasi MM-karsintaotteluissa Liechtensteinia ja Venäjää vastaan sekä liigaottelussa Maarianhaminan IFK:ta vastaan. Tämä kaikki yhdeksän (9) vuorokauden sisään. Hullun urheilun saamien tietojen mukaan "Lahden lasinilkka" on pystynyt pitämään moista ottelutahtia yllä viimeksi joskus juniorivuosinaan. Tuon rupeaman jälkeen oli päivän selvää, ettei Litmasta nähdä Harjulla. Stadionilla, jolla legenda ei muuten koskaan ole pelannut. Ai niin, JJK voitti 2-1 ja otti historiansa ensimmäisen voiton Veikkausliigassa. Sen pitäisi kuitenkin olla jyväskyläläisyleisölle se tärkein asia.

SEURAAVAA ÄLKÄÄ ymmärtäkö väärin. Palstanpitäjä kunnioittaa Litmasta suunnattomasti, mutta hänen suhtautumisensa erilaisiin pyhäinjäännöksiin ja instituutioihin on "georgecarlinmainen": mistä tahansa saa ja voi vääntää vitsiä (jos ette tiedä kuka oli George Carlin, niin hävetkää ja K.V.G.).

Joten: Jos Jari Litmanen ja Raipe Helminen juoksisivat kilpaa, Raipe voittaisi. Buahhahhaa.

SITTEN SUUREMPIIN futissfääreihin. Real Madridin hollantilaisstarba Wesley Sneijder kärsii hirvittävästä ongelmasta. Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi viime vuonna valittu Yolanthe Cabau van Kasbergen pommittaa Wesleyta herkeämättä tekstiviesteillä kuin Ike Kanerva Tuksu Tukiaista ikään. De Telegraaf -lehti mainitsi nti Cabau van Kaspergenin lähettävän Sneijderille jopa 70 tekstaria päivässä ja kaikkiaan niitä on kertynyt jo parisen tuhatta. Suomessa asiasta uutisoi aina aktiivinen iltasanomat.fi.

Kerrotaan nyt varoiksi vielä, että Sneijder erosi vaimostaan tammikuussa ja on näin ollen vapaata riistaa. Niin kuin sillä miljoonia tahkoavien ammattiurheilijoiden kohdalla nyt mitään merkitystä olisi… No, Wesleyn sytkäri ei silti millään tahdo syttyä, vaikka Yolanthe kuinka raapii.

Tutkivana journalistina sekä Wesley Sneijderin hyvinvoinnista huolestuneena moralistina palstanpitäjän oli ihan pakko googlettaa tuo Yolanthe. Koska palstanpitäjä joutuu superseksikkäiden chicksien ahdistelemaksi vain harvoin, hänen on todettava seuraavaa: Olet sinä, Wesley, ihme ronkeli.

SITTEN EI MUUTA kuin erinomaisen hyvää johannesta myös Hullun urheilun puolesta. Naimattomat naiset voivat juhannustaikain edellyttämällä tavalla kieriskellä halutessaan alastomina pellossa. Palstanpitäjä povaa, että niitä tulevia sulhoja saattaa siinä vaiheessa olla pellonpientareet täynnä.

Tämä alastomana pellossa kieriskelykin lienee niitä asioita, joissa naiset ovat tasa-arvoisempia kuin miehet. Mies jos sinne käy ilkosillaan kieriskelemään, niin ei näy morsianta, ei. Sen sijaan saattaa näkyä paikallisen isännän haulikon piippu, voimakasleukainen rottweiler tahi sinihaalarinen mies, jonka selässä lukee POLIISI.

Kirjoittaja on vapaa toimittaja ja Keskisuomalaisen avustaja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.