Daltonit kaipaavat vapauteen

Lucky Luke on siitä tavanomainen sarjakuva, että sen päähenkilö on oikeastaan aika tylsä ja sivuhahmot varastavat shown. Lucky Lukesta parhaiten mieleen jäävät Daltonien ääliömäiset rikollisveljekset Joe, Averell, William ja Jack. Onkin oikein, että juuri Daltonit ovat saaneet oman animaatiosarjansa.

Uusi ranskalaisanimaatio koostuu lyhyistä humoristisista tarinoista, joissa on yleensä aivan sama tarina. Daltonit yrittävät karata vankilasta mutta epäonnistuvat ratkaisevalla hetkellä, koska eivät ole mitään ruudinkeksijöitä. Daltoneita pistää silmällä vankilan vahtikoira Rantanplan, tai pitäisi, jos tajuaisi mistään mitään.

Daltonit MTV3 klo 9.55

Muistatteko vielä Charlien enkelit? Siis sen tv-sarjan, jota tehtiin vuosina 1976-81. Minä muistan, sillä sarja liittyy vahvasti nuoren miehen eroottiseen heräämiseen. JIM-dokumentti kertaa sarjan syntyhistorian ja sen, miten siitä tuli yllätyshitti. Ohjelmassa tutustutaan myös päätähtinä nähtyjen näyttelijättärien elämään. Muuten, uusi Charlien enkelit -sarja on parhaillaan työn alla.

JIM D Henkilökuva: Charlien enkelit JIM klo 21.00

Työpaikkasarjoissa työnteko jää yleensä sivuseikaksi, kun pitää käydä läpi rakkausjuttuja ja ihmissuhteita. Tämä pätee myös kolmannen kauden uusin jaksoin jatkuvaan sairaaladraamaan Rakkauden anatomia (Private Practice).

Kirurgi Addison Forbes Montgomery ( Kate Walsh) kuului alunperin hittisarja Greyn anatomian henkilökaartiin. Sitten hän siirtyi hektisestä suuresta sairaalasta pienelle yksityiselle luksusklinikalle ja sai ihan oman tv-sarjan. USA:ssa siitä on nähty jo neljäs kausi, joten ihan hyvä Addisonille tuntuu menevän.

Rakkauden anatomia MTV3 klo 16.55

Toinen maailmansota on ollut kesän aikana usein esillä TV2:n ohjelmissa, niin fiktiossa kuin dokumenteissakin. Kaksiosainen dokumenttisarja Berliinin viimeiset päivät kertoo Antony Beevorsin kirjaan perustuen Natsi-Saksan sortumisesta, Berliinin luhistumisesta ja siviilien kohtalosta.

Dokumentin toinen osa keskittyy puna-armeijan vastaiskuun.

Lähes 800 000 neuvostosotilasta odotti tammikuun lopussa vuonna 1945 Oderin itäpuolella hyökkäystä Berliiniin.

Dokumenttiprojekti: Berliinin viimeiset päivät TV2 klo 22.05

Arthurin (7 v.) yksinhuoltajaisä Levi päättää lyödä hynttyyt yhteen Lindan kanssa, jolla on kolme lasta.

Kodin jakaminen uusien sisaruksien kanssa ei ole helppoa Arthurille.

Erityisen vaikealta tuntuu jakaa huone Gustavin (7 v.) kanssa. Lapset eivät tule keskenään toimeen, minkä seurauksena myös eräs ikkuna hajoaa. Kun omenat kähvelletään pihan yhteisestä omenapuusta, saavat epäonniset pojat syyn siitäkin niskoilleen.

Lapset haluavat puhdistaa maineensa ja yrittävät päästä omenavarkaiden jäljille. Nyt täytyy vain enää löytää yhteinen sävel ja päästä yksimielisyyteen siitä mitkä keinot ovat parhaat omenavarkaiden metsästämisessä.

Omenavarkaat FST5 klo 18.00

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.