Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Anna Puu esiintyi täydelle Lounaispuistolle

Juha Luomala, Antti Karkiainen

Anna Puu esiintyi Kaiken kansan vappujuhlassa Lounaispuistossa vapunpäivänä. Anna Puu ja Mollinduuraajat esiintyivät täydelle Lounaispuistolle, jossa aurinko paistoi ja ihmiset nauttivat.

Kyseessä oli vasta artistin toinen keikka. Kiertue jatkuu viidentoista keikan voimin ympäri Suomea.

Anna Puun esikoislevy on nyt valmis ja se on syntynyt Idols-koneistosta pullahtelevista tuotteista poiketen pienen ydinryhmän tiiviin vuorovaikutuksen tuloksena.

Egotripistä tuttu Knipi, musiikin sekatyöläinen Lasse Kurki ja muun muassa Jenni Vartiaista tuottanut Jukka Immonen vastaavat kaikista levyn sävellyksistä, ja pitkälti myös soitosta.

- Biisejä tuli kyllä paljon muiltakin, mutta me haluttiin tehdä tää omalla pienellä porukalla. Haluttiin säilyttää fiilis yhtenäisenä alusta loppuun.

Selkein, joskaan ei monipuoliselle levylle oikeutta tekevä, vertailukohta löytyy Jonna Tervomaasta, jolle Knipi on tehnyt paljon sävellyksiä.

- Jos olisin tehnyt muiden kanssa, levy olisi varmasti hyvin erilainen. Suurin osa levyn biiseistä sai alkunsa jammailusessioista, joilla levylle haettiin sykkivää ydintä, valottaa Puu.

Soundi onkin luonnollinen, paikoitellen jopa kotikutoinen. Mukana on puhaltimia ja tarttuvaa rytmiä, joskin kokonaisuus on melko rauhallinen. Ei siis mitään Jungle Drum -ilottelua.

- Me käytettiin paljon aikaa puhumiseen, kokeilemiseen ja tunnelman hakemiseen. Hengailin studiolla aamusta iltaan. Olen enemmän kuin onnellinen, että tää meni näin.

Lue lisää perjantain Keskisuomalaisesta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut