Koronakevät sekoitti muuramelaisen ravintola Anoppilan hyvän alun, mutta nyt on aika katsoa eteenpäin

Anoppila sijaitsee Muuramessa Autotalon yrityspuistossa. Yrityksen startatessa Seija Nevalainen (vas.) uudisti tilan lattiasta kattoon. Viime syksynä hän sai yrittäjäkumppaniksi Hilkka Liljan. Agata Anttonen

Koronakeväänä uutisoitiin, että suomalaiset innostuivat kotikokkailusta ja kauppojen hyllyt tyhjenivät tavallisista raaka-aineista. Muuramelaisessa Anoppilassa heräsi huoli, miten lounaspaikan ruoka kelpaisi asiakkaille, koska sen tavaramerkkinä oli ollut juuri kotiruokalounas.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja