Nyt kuplettia vääntämään

Esa Koski

Joensuulainen Popkatu-yhdistys järjestää Jaakko Teppo -laulelmakilpailun, jonka voittajalle on maineen ja kunnian lisäksi luvassa levytyssopimus. Kilpailun tarkoituksena on etsiä Jaakko Teppo -henkisiä laulelman- tai kupletintekijöitä kautta maan. Kilpailussa etsitään nimenomaan esityksiä, ei niinkään viimeiseen asti sovitettuja ja hiottuja musiikkikappaleita:

www.jaakkoteppo.fi

Yritysten työntekijöiden välisistä kilpailuista kuuluisimpia lienee Firmarock-tapahtuma. Nyt työntekijöitä innostetaan Firmalöylyn SM-kilpailuilla, jotka järjestetään huhtikuussa Varkaudessa:

www.hotfirma.fi

Hiihtolomamatkalle lentävien on tärkeää huomata, että suksien voiteenpoistoaineet, osa suksivoiteista ja lukkosulat sisältävät aineita, joiden kuljettaminen lentokoneessa on kielletty. Tarkista ennen pakkaamista:

www.finavia.fi/turvaasiat

Nyt voi Britanniassa taas valita vuoden kummallisinta kirjan nimeä. Diagram-palkintoa tavoittelevat muiden muassa Jasper McCutcheon opuksellaan I Was Tortured by the Pygmy Love Queen (Minua kidutti pygmien lemmenkuningatar), P.L.H. Sweeney teoksellaan Cheese Problems Solved (Juusto-ongelmat ratkaistu) sekä Brian Paddock oppaallaan How To Write a How to Write Book (Kuinka kirjoitan Kuinka kirjoitan -kirjan):

www.thebookseller.com

Menikö rahat pörssissä? Epäiletkö, että taustalla on jokin sinusta riippumaton virhe? Arvopaperilautakunta neuvoo piensijoittajia ja ratkoo piensijoittajien ja sijoituksia kauppaavien välisiä riitoja:

www.arvopaperilautakunta.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.