Oscar-gaalassa nähtiin punaista

STT, AFP

Myrskyisä sää ei pystynyt estämään sitä, että Hollywoodin (nais)tähdet kisasivat Oscar-gaalassa myös muotivaatteilla.

Naisten asukokonaisuuksissa kiinnitti huomiota rohkea punaisen värin käyttö. Palkintojen jakoon osallistunut Dame Helen Mirren näytti mallia punaisessa herttuatarmallin puvussaan. Aina tyylitietoinen Mirren kruunasi asunsa Jimmy Choon punaisilla korokepohjakengillä.

Punaiseen luotti myös malli Heidi Klum. Hän oli valinnut asukseen Gallianon haute couture -silkkisatiinipuvun. Niin ikään punavärissä saapuivat esimerkiksi Anne Hathaway ja Katherine Heigl.

Jennifer Garner oli valinnut värikseen agenttirooleihinsa sopivasti mustan. Hyvin yksinkertainen musta puku oli myös Nicole Kidmanin onnistunut valinta.

Penelope Cruz puolestaan sai kiitosta Chanelin keskiyönsinisestä puvustaan.

Asuperinteitä rikkoivat naisista selvimmin Kelly Preston ja Renee Zellweger. Preston yllätti Roberto Cavallin sahraminkeltaisessa sifongissa, kun taas Zellwegerin yllä nähtiin Carolina Herreran hopeanvärinen, helmikirjailtu puku, jossa oli uskalias sivuhalkio.

Parhaan naisnäyttelijän palkinnon saanut Marion Cotillard pukeutui omaperäiseen, merenneitomaiseen asuun. Parhaan käsikirjoituksen voittaja Diablo Cody säväytti Diorin sifongissa, johon oli painettu leopardikuviointi.

Hollywoodin miestähtien Oscar-muoti oli jälleen kerran mielikuvituksetonta. Miesten frakkilinja ei kirvoittanut kommentteja muodin asiantuntijoilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.