Voiko hiipiminen olla tanssia?

Esa Koski

Vastaus otsikon kysymykseen löytyy Tanssin Tiedotuskeskuksen verkkosivuilta. Tiedotuskeskuksen tuottama Voiko hiipiminen olla tanssia? - opas tanssitaiteen katsomiseen on kaikille tanssitaiteen ystäville tarkoitettu "katsomisen kevyt oppimäärä".

www.danceinfo.fi/

Vuosittain miljoonien lasten syntymä jää rekisteröimättä, jolloin he jäävät vaille perusoikeuksia sekä heille kuuluvia palveluja. Asiaan voi vaikuttaa allekirjoittamalla 10 vuotta täyttävän Plan Suomi Säätiön Omat nimet kirjoissa -kampanjan adressin tai sytyttämällä tähden 14.2. aukenevilla kampanjasivuilla:

www.omatnimetkirjoissa.fi

Ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta talous- ja rahaliiton perustamisesta ja euron käyttöönotosta. Siksi euroalueen maat laskevat liikkeeseen ulkoasultaan yhtenäisen kahden euron juhlarahan vuoden 2009 alussa. Äänestämällä voi vaikuttaa juhlarahan valintaan:

www.eurodesigncontest.eu/index.cfm?lang=fi

Sairaanhoitajaliitto jakaa ensimmäisen kerran 5 000 euron Ihmisen parhaaksi -palkinnon. Palkinto myönnetään henkilölle tai taholle, joka on edistänyt hoitotyötä ja väestön hyvinvointia ja terveyttä. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 15.2.2008 mennessä:

www.sairaanhoitajaliitto.fi/

Jos asiakkaita riittää, lienee uusi onlinehuutokauppa Fiksuhuuto omistajilleen rahantekokone. Kaupan idea perustuu sentin korotukseen tietyn ajan sisällä. Tyyriinkin tavaran voi periaatteessa saada varsin huokealla, mutta yksittäinen huuto maksaa - huh - jopa pari euroa:

www.fiksuhuuto.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.