Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Warner Music Group mukaan Nokian musiikkikauppaan

STT

Levyjätti Warner Music Group lähtee mukaan Nokian Comes With Music -musiikkikauppaan, Nokia kertoi tänään. Sopimus on merkittävä, sillä WMG on yksi maailman suurimmista levy-yhtiöistä.

Comes With Music on Nokian musiikkikauppajärjestelmä, jonka on määrä käynnistyä tämän vuoden loppupuolella. Siinä kuluttajat voivat vuosimaksulla ladata vapaasti hankkeessa mukana olevien levy-yhtiöiden musiikkia Nokia-laitteisiinsa ja tietokoneisiinsa. Kuluttajat voivat jatkaa lataamansa musiikin kuuntelua tilausajan päättymisen jälkeenkin.

Nokia on jo aiemmin tehnyt vastaavanlaiset sopimukset Universal Music Groupin ja Sony BMG:n kanssa, joten WMG:n mukaantulon myötä Nokia on saanut hankkeeseensa mukaan maailman kolme suurinta levy-yhtiötä. Yhtiö kertoo käyvänsä vielä neuvotteluja useiden muiden musiikkiyhtiöiden kanssa.

Warner Music Groupin mittavaan artistivalikoimaan kuuluu pitkä lista huippuesiintyjiä Jimi Hendrixistä ja Led Zeppelinistä Madonnaan ja Red Hot Chili Peppersiin.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut