Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Painetun Keskisuomalaisen jakelussa on tänään ongelmia, eivätkä kaikki tilaajamme valitettavasti saa lehteä ajoissa. Tämän vuoksi näköislehtemme on avattu vapaasti luettavaksi.

Arto Tiitinen Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtajaksi

Keskisuomalainen Oyj:n hallitus on nimittänyt konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi Arto Tiitisen, MBA (48 v) nykyisen toimitusjohtajan Erkki Porasen jäädessä eläkkeelle.

Tiitinen on kotoisin Hankasalmelta ja työskennellyt viime vuodet Vieremällä, Ponsse Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2004 alkaen. Sitä ennen hän toimi vuodesta 1985 alkaen Valtra Oy:ssä markkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä. Hänellä on osaamista laajojen liiketoimintakokonaisuuksien johtamisessa ja organisaation innostamisessa, näyttöjä menestyksellisestä asiakassuhteiden rakentamisesta sekä tuloksellisesta toiminnasta.

Tiitinen aloittaa Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtajana 1.6. elleivät Ponssen toimitusjohtajajärjestelyt viivästytä työn aloitusta. Viimeistään hän aloittaa uudessa tyuötehtävässään 1.7.2008.

Keskisuomalainen Oyj on menestyvä ja kannattava mediatoimialan yritys, jolla on vahvat perinteet ja keskeinen asema Keski-Suomessa ja Savossa. Yhtiön johtoon valitun uuden toimitusjohtajan odotetaan edeltäjiensä tapaan jatkavan konsernin kasvustrategiaa ja vahvistavan edelleen yhtiön markkina-asemaa sekä asemaa alan johtavana toimijana ja levikkimaakuntien talouselämän aktivoijana.

- Keskisuomalaisen hallituksen tavoitteena oli löytää vahvan strategisen näkemyksen ja kokemuksen omaava yleisjohtaja. Keskisuomalainen -konsernissa on jo nykyisellään merkittävästi toimialaosaamista, joten toimitusjohtajavalinnassa korostuivat strategiseen johtamiseen ja markkinoinnilliseen osaaminen liittyvät seikat. Keskisuomalaistaustainen, Savossa uraansa luonut Arto Tiitinen on Keskisuomalainen -konsernin näköinen ja oloinen johtaja, jonka johdolla yhtiö astuu luottavaisesti uudelle aikakaudelle. Keskisuomalaisen hallituksen tarkoitus on ollut hankkia yhtiölle paras saatavilla oleva toimitusjohtaja. Hallitus uskoo vahvasti onnistuneensa tässä tavoitteessa, hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi perustelee valintaa.

- Arto Tiitinen saa komentoonsa mediayhtiön, jossa perusasiat ovat edeltäjän jäljiltä kunnossa. Tiitisen johtama Keskisuomalainen tulee olemaan entistä vahvempi ja aktiivisempi toimija suomalaisessa mediakentässä.