Perhetragedia aiheutti mittavan poliisioperaation Jalasjärvellä

STT

Perhetragedia johti vappuna 34-vuotiaan naisen kuolemaan Jalasjärvellä Etelä-Pohjanmaalla. Poliisi otti varhain vappupäivänä kahden tunnin piirityksen jälkeen teosta epäiltynä kiinni menehtyneen avopuolison, 41-vuotiaan jalasjärveläismiehen.

Parin yhteinen kolmevuotias lapsi oli tapahtuma-aikaan kotona. Poliisi löysi hänet myöhemmin nukkumasta omasta sängystään.

Alustavien tutkimusten mukaan pariskunnalla olisi ollut jo aiemmin vappuaattoiltana riitaa keskenään. Poliisi epäilee alkoholilla olleen osuutta asiassa.

Tapahtumat lähtivät liikkeelle hätäkeskuksen saadessa perjantaina hieman ennen puoltayötä ilmoituksen, että Jalasjärvellä on kuulunut laukauksia talon pihasta. Sairaankuljettajat löysivät paikalta vakavasti haavoittuneen naisen.

Nainen pääsi suojaan, mutta häntä ei voitu kuljettaa sairaalaan, koska sairaankuljetusautoa ammuttiin. Tiedossa oli myös, että talossa on järeitä metsästysaseita. Nainen sai ensiapua paikalla, mutta kuoli pian.

Poliisi evakuoi alueen lähiasuntoja ja katkaisi alueelle johtavia teitä. Paikalle kutsuttiin useita poliisipartioita, pelastusyksiköitä ja muun muassa Puolustusvoimien erityiskalustoa.

Poliisi sai keskusteluyhteyden epäiltyyn. Hän antautui lopulta ilman vastarintaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.