Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sanna Marin piti tiedotustilaisuuden EU-paketista – katso tallenne tästä

Heikki Kärki, STT

Pääministeri Sanna Marin (sd.) järjesti tiedotustilaisuuden keskiviikkona klo 16 pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Tiedotustilaisuus käsitteli Eurooppa-neuvoston neuvottelutulosta, jossa sovittiin 750 miljardin euron elpymispaketista ja monivuotisesta budjetista. Voit katsoa tilanteen tallenteen tästä jutusta.

Sovun suuret linjat syntyivät maanantai-illan kompromissiehdotuksen pohjalta. Siinä 750 miljardin euron elpymisvälineestä jaetaan jäsenmaille 390 miljardia avustuksina ja 360 miljardia lainana.

Marin on aiemmin sanonut, että sopua koronaelpymispaketista ja monivuotisesta budjetista voi pitää Suomen näkökulmasta hyvänä. Marin on ollut tyytyväinen, että elpymisvälineen avustuksia pienennettiin yli 100 miljardilla.

Aiheeseen liittyvää

  1. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kokoontuu torstaina ylimääräiseen ryhmäkokoukseen EU-tukipaketin vuoksi – harkittavat toimet vielä auki
    22.7.2020 13:51

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut