Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylän GP-kisassa nähdään koronarajoituksista huolimatta myös ulkomaalaisia urheilijoita – Radio Keskisuomalaisen haastattelussa JKU:n Markku Koistinen

Markku Koistinen on JKU:n toiminnanjohtaja. Sami Saarenpää

Jyri Salonen

Yleisurheilun GP-kilpailut käydään Jyväskylän Harjun stadionilla tänä iltana. Järjestävän seuran Jyväskylän Kenttäurheilijoiden toiminnanjohtaja Markku Koistinen piipahti Radio Keskisuomalaisen iltapäivälähetyksessä kertomassa tapahtuman järjestelyistä Jaana Jääskeläisen haastattelussa.

– Meille on tulossa suomalaisen mittapuun mukaan ihan merkittävät ja hienot kilpailut. Suomen kärki on paikalla lähes kaikissa lajeissa, mitä täällä järjestetään, Koistinen hekumoi.

Koronarajoituksista huolimatta Harjulla nähdään myös muutama ulkomaalainen urheilija.

– Muutamia ulkolaisia kirittäjiä on voitu ottaa, mutta koronatilanteesta johtuen vain muutamia. Tanskasta, Latviasta ja Marokosta ehti kilpailijoita.

Tanskasta ja Latviasta voi tulla Suomeen ilman kahden viikon karanteenia. Osallistujalistan perusteella Tanskasta mukana on Nicolai Trock Harting 400 mertin aitajuoksussa tilastoajalla 50,01.

Marokon maatunnuksilla mukana on puolestaan 1500 metrin juoksija Mohamed Abouettahery, joka edustaa seuratasolla Tampereen Urheilijoita. Hänen ennätyksensä on 3.47,83.

– On saatu tänne paljon kilpailijoita, reilusti yli 200. On paikoittain tullut kisaa paikoista, kun eihän tänne kaikki pääse. Vain parhaat pääsevät paikalle, Koistinen totesi osallistujista.

Jyväskylän GP-kilpailu avataan Harjulla kello 17:30.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut