Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Suomessa sittenkin yksi uusi koronavirustartunta – todettiin perjantaina

Keski-Suomessa on sittenkin todettu yksi uusi koronavirustartunta. Tartunta ei Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vs. johtajaylilääkäri Juha Palonevan mukaan näkynyt THL:n julkaisemissa luvuissa todennäköisesti tiedonsiirtymisen viiveen takia.

– Perjantaina sain tiedon, että olisi yksi uusi koronavirustapaus todettu. Käsittääkseni kysymyksessä on ulkomailta saatu tartunta. Keski-Suomessa ei kuitenkaan mitään laajempaa epidemiaa ole, vaan omien tietojeni mukaan tässä puhutaan nyt yksittäisestä tartunnan saaneesta, Paloneva selventää.

Paloneva muistuttaa, että sairaanhoitopiiri ei tiedota uusista koronavirustapauksista, vaan tiedot tulevat THL:ältä, kun luvut sinne päivittyvät.

– Tässä tapauksessa tiedonkulussa THL:llä on ollut viivettä jostakin syystä ja ei ole siksi tullut vielä esille THL:n julkaisemissa luvuissa. Tämän tarkemmin en tässä tapauksessa kuitenkaan osaa sanoa.