Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keski-Suomessa sittenkin yksi uusi koronavirustartunta – todettiin perjantaina

Uusi koronavirustartunta on todettu perjantaina. Kuvituskuva. Timo Pasanen

Jesse Sironen

Keski-Suomessa on sittenkin todettu yksi uusi koronavirustartunta. Tartunta ei Keski-Suomen sairaanhoitopiirin vs. johtajaylilääkäri Juha Palonevan mukaan näkynyt THL:n julkaisemissa luvuissa todennäköisesti tiedonsiirtymisen viiveen takia.

– Perjantaina sain tiedon, että olisi yksi uusi koronavirustapaus todettu. Käsittääkseni kysymyksessä on ulkomailta saatu tartunta. Keski-Suomessa ei kuitenkaan mitään laajempaa epidemiaa ole, vaan omien tietojeni mukaan tässä puhutaan nyt yksittäisestä tartunnan saaneesta, Paloneva selventää.

Paloneva muistuttaa, että sairaanhoitopiiri ei tiedota uusista koronavirustapauksista, vaan tiedot tulevat THL:ältä, kun luvut sinne päivittyvät.

– Tässä tapauksessa tiedonkulussa THL:llä on ollut viivettä jostakin syystä ja ei ole siksi tullut vielä esille THL:n julkaisemissa luvuissa. Tämän tarkemmin en tässä tapauksessa kuitenkaan osaa sanoa.

Aiheeseen liittyvää

  1. THL: Risteilyillä useita tilanteita, joissa matkustajat altistuneet koronavirukselle – kaksi perhettä Silja Europan Tallinnan-risteilyltä asetettu karanteeniin
    6.7.2020 12:26

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut