Upeat kesäsäät toivat Jyväskylän terassiravintoloille "unelmastartin", mutta sisätiloissa on vaikeampaa – "Tänä vuonna ei missään nimessä päästä normaaliin tilanteeseen"

Ravintola Nomin yrittäjä Tran Dai kertoo, että asiakkaiden määrä tuntuu kasvavan hiljakseen koko ajan. Hanna Marjanen

Kun aasialaista fuusiokeittiötä edustava Nôm-ravintola avattiin Jyväskylän keskustassa kesäkuun alussa, täytyi henkilökunnan vielä annostella asiakkaiden lounasannokset. Reilua kuukautta myöhemmin noutopöytä on avoin asiakkaille, jotka ovat täyttäneet ravintolan asiakaspaikat arviolta hieman yli puolilleen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty