Merisalo julkaisee nauhansa aikaisintaan viikon päästä

STT

Liikemies Arto Merisalo ei aio julkaista tällä viikolla nauhoituksiaan kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) kanssa käymistään puhelinkeskusteluista. Aamulehden mukaan Merisalon juristi on ulkomaanmatkalla eikä palaa Suomeen vielä huomenna, kuten Merisalo oli olettanut.

Merisalo kertoo Aamulehden verkkosivuilla aloittavansa nauhojen läpikäymisen vasta, kun hänen asianajajansa on palannut. Liikemiehen mukaan nauhoilla voi olla keskusteluja Tiuran loikkausaikeista.

Kohuun Tiuran mahdollisista loikkausaikeista kokoomuksesta keskustaan odotetaan selvyyttä huomenna, kun kansanedustaja antaa selvityksen eduskuntaryhmänsä puheenjohtajistolle.

Kokoomusryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi piti tänään selvänä, että Tiura kertoo näkemyksensä tapahtumista torstaina vielä koko eduskuntaryhmälle.

Nimettömänä pysyttelevä kokoomuksen kansanedustaja kertoi tänään STT:lle, että yli 17 000 äänestä euforinen Tiura oli pettynyt, kun hänelle selvisi, ettei saisikaan ministerin salkkua ainakaan kokoomuksen riveistä. Uhkailulla puolueen vaihdosta hän yritti kammeta itseään hallitukseen, lähde sanoi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut