Nappaa kesäfiilis kuvaan!

Shahin Doagu

Saitko napattua kesäfiiliksen kuvaan? Keskisuomalainen järjestää lukijoilleen kuvakilpailun, jonka teemana on kesäfiilis.

Kilpailussa etsitään parasta kesähenkistä kuvaa, joten osallistujille annetaan vapaat kädet. Voit napata kuvan sisällä tai ulkona, Suomessa tai ulkomailla.

Kuvissa arvostetaan luovuutta, mutta samaan aikaan spontaaniutta. Se voi olla esimerkiksi jäätelöhetki parvekkeella, maaseutuvierailu maakunnassa tai kesälomamatka Thaimaassa. Vain mielikuvitus on rajanasi!

Kilpailu alkaa 9. heinäkuuta ja päättyy 31. elokuuta. Kuva pitää olla osallistujan kilpailun aikana ottama.

Kaikki kilpailuun lähetetyt kuvat julkaistaan Keskisuomalaisen verkkosivuilla. Kuvia saatetaan julkaista Keskisuomalaisen mielipidesivuilla myöhemmin.

Toimituksen raati valitsee kaikista lähetetyistä kuvista kymmenen kuvaa jatkoon. Kymmeniköstä lukijat saavat äänestää kärkikolmikon. Eniten ääniä saanut palkitaan Keskisuomalaisen, Silja Linen ja Matka Töysän lahjoittamalla risteilylahjakortilla. Noin 500 euron arvoinen päivä Tukholmassa -risteily on kahdelle hengelle. Matka sisältää bussikuljetukset Keski-Suomesta sekä aamiaiset ja illalliset laivan seisovasta pöydästä.

Kilpailussa toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan Keskisuomalaisen tuotepalkinnoilla. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen Keskisuomalaisen tuotepakettia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.