Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Agents & Vesa Haaja

SEPPO PÄNKÄLÄINEN

AGENTS & VESA HAAJA

Go Go

Ratas Music Group Heti alkuun pahoittelut kaikille todellisille Agents-faneille: minä pidän Agentseista Jorma Kääriäisellä ja Topi Sorsakoskella ryyditettynä. Heidän ääneensä ja tempoonsa Esa Pulliaisen kitarataiturointi sopii. Vesa Haajan kanssa agentit ovat menneet liian taiteelliseen ja vaikeaan suuntaan.

Kuten Haaja on sanonut, "kolmen vuoden kypsyttely on saanut levyn svengaamaan kuin hirvi". Mutta kun pitäisi soida niin kuin rockjänis! Meillä kun ei ole yhtään perusrockyhtyettä liikaa.

Haaja on tottunut laulamaan englanniksi. Mahtaako tästä olla kyse, kun levyn vieraskieliset biisit soivat parhaiten: Don't Go, Secret Agent Man ja Go Go Nuts ovat lähellä vanhaa Agentsia ja soivat minun autoradiossani jatkossakin. Instrumentaalinen Wham taas on takuuvarmaa Pulliaista. Kiitos näistä. Mutta levy kokonaisuutena ei go go, ouh no no.

Levyn biisit ovat kaikki alkujaan ulkomaisia, tekijöinä muun muassa Burt Bacharach. Mahtaisiko Agentsin seuraavalle levylle löytyä paremmin rockaavaa, vanhaa meininkiä.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut