Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Eduskunnan tupakkalakkokampanja käynnistyi

Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa.

Kampanjan isä, kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) korosti avauspuheessaan, että eduskunta antaa hyvää esimerkkiä muun muassa tiloissa vieraileville koululaisryhmille. Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

STT

Eduskunnassa on käynnistymässä savuton aika. Eduskunnasta tulee savuton syysistuntokauden alkaessa ja eduskuntatalon peruskorjauksen valmistuessa.

Syyskuun alkupuolelta alkaen tupakointi on kielletty eduskunnan tiloissa, piha-alueilla ja eduskunnan välittömässä läheisyydessä. Kielto koskee kaikkia eduskunnassa työskenteleviä ja myös vierailevia.

Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa.

Savuton eduskunta -kampanja avattiin virallisesti keskiviikkona. Kampanjan isä, kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) korosti avauspuheessaan, että eduskunta antaa hyvää esimerkkiä muun muassa tiloissa vieraileville koululaisryhmille.

Savuttomuuden tueksi järjestetään kevään aikana vielä kaksi kampanjatilaisuutta. Lisäksi savuttomuuteen tarjotaan tukea työterveyshuollosta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut