Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Fitnesskaunotar Lola-Barbie valloitti myös venäläiset

Suomalaiskaunottaresta on tullut monelle kiusaamisen vastaisen taistelun esikuva.

Lola Pähkinämäestä on tullut Venäjällä monelle kiusaamisen vastaisen taistelun symboli.

Seppo Pänkäläinen

Keskisuomalainen on kertonut aiemmin, miten Lola "The Fitness-Barbie" Pähkinämäki säväytti tarinallaan ensin Suomessa ja sitten Brittein saarilla. Nyt Lola on tehnyt aluevaltauksen myös Venäjällä, tavalla, jota ei ole aiemmin koettu.

Venäjällä Lola herättää ihastusta asenteellaan ja vahvuudellaan yhdistettynä tietenkin barbiemaiseen ulkonäköön.

Yahoo Beautyn tekemässä haastattelussa kerrotaan, että Barbien luonne yhdistettynä kauneuteen puhuttelee: vaikka Barbie on kaunis ja suosittu, ei hän alennu kiusaamaan ja olemaan ilkeä. Lola Pähkinämäki oli itse nuorena koulukiusattu.

Yahoo Beauty kirjoittaa, että nykyään suosituilla on valtaa ja he kiusaavat heikompia, mutta Lola tahtoo olla Barbien tavalla päinvastainen esimerkki.

Tämä asia on herättänyt ihailua Venäjällä. Venäjällä perhettä ja ystäviä pidetään suuressa arvossa ja Lolan kokemat rankat perheasiat (sukulaisten kiusaaminen nuoruudessa) herättävät keskustelua ja mielenkiintoa itänaapurissa. Venäjällä tarinaa onkin jaettu useassa eri mediassa.

Lola on luonut monelle syömishäiriöiselle ja ylipainoiselle toivoa ja vahvistanut monen nuoren naisen itsetuntoa. Ei siis ole ihme, että tämän suomalaisnaisen tarinaa jaetaan nyt ympäri maailman. Englannin ja Venäjän lisäksi Lolan tarinaan voi törmätä amerikkalaisessa ja aasialaisessa mediassa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut