Vain elämää: Irina on kauden itkijänainen, Olli Lindholm ei olekaan yrmy

Vain elämää -sarjan tulevalla kaudella tunteet kuplivat jälleen äärestä toiseen.

Vain elämää -sarjan kuudennella kaudella "nauretaan niin, että vatsanpeitteet repeävät ja itketään niin, että silmät irtoavat". Näin tiivistää omaa päiväänsä ensimmäisenä viettävä Olli Lindholm kauden kaaren.

Eri artistien kappaleiden tulkitsemisen lisäksi Yö-yhtyeen nokkamies Lindholm joutuu sarjassa myös oikomaan mainettaan yrmynä äijärokkarina. Muut artistit nimittäin myönsivät tiistaina Vain elämää -risteilyllä, että nimenomaan Lindholm jännitti ja jopa hieman pelotti heitä etukäteen.

Ehkä kovimman paikan edessä oli ollut Irina.

– Jännitystäni lisäsi se, että näin päivää ennen lähtöämme otsikon, jossa Olli oli sanonut, että olen aina inhonnut Yön musiikkia. Ajattelin, että tämäpä lähtee hyvin liikkeelle, Irina nauraa STT:n haastattelussa.

Tämän lisäksi Irina oli 2000-luvun alussa kiemurrellen kieltäytynyt Lindholmin pyynnöstä laulaa duetto hänen kanssaan.

Lopulta nämäkin asiat setvittiin selviksi heti kärkeen Espanjassa Mondan linnassa, missä tämänkertainen Vain elämää -kausi kuvattiin alkuvuodesta.

– Minä nostin asian esiin, sillä asiat pitää puhua poikki ja suoraan, Lindholm kertoo STT:lle.

Hän uskoo kuitenkin, että kotikatsomoihinkin välittyy kuva monipuolisemmasta persoonasta.

– Ihmiset näkevät tosi laajan skaalan ihan hulvattomasta Ollista sysisynkkään. Erityisesti Robinin (Packalen) ja Samun (Haber) kanssa jutut olivat kuin ammattikoulun tupakkapaikalta.

Robin imi oppia idoleiltaan

Vain elämää -kauden kuopus Robin oli otettu ja iloinen päästessään kertaamaan uraansa idoleidensa kanssa. Robin kertoo, että etenkin Tiktakista hyvin nuorena poptähdeksi nousseen Petran (Gargano) kokemukset kiinnostivat, sillä kuusihenkisen bändin tytöt olivat aikanaan samanikäisiä kuin Robin silloin, kun hänen ensimmäinen hittinsä ponnahti listoille.

– Petra puhui minun päivänäni, että hän oli ollut kauhun partaalla, kun Frontside Ollie -biisi tuli ulos. Hän oli kuulemma miettinyt, että "nyt kyllä pientä poikaa viedään". Hämmennyin tuosta ja halusin kuulla, oliko Tiktakin aikaan sitten vaikeaa, Robin kertoi STT:lle.

Kun vuorossa olivat kokeneempien artistien, kuten Laura Voutilaisen tai Olli Lindholmin päivät, Robin hiljentyi kuuntelemaan ja kuvittelemaan, miten erilaista artistien elämä aikanaan oli.

– Ajat ovat kyllä muuttuneet ihan älyttömästi. Keikkaliksatkin on ennen vaan maksettu suoraan seteleinä käteen, Robin päivitteli.

Itku oli herkässä

Irina paljastaa olleensa tämän kauden "itkijänainen". Kyyneleet valuivat etenkin omana päivänä, mutta kyllä silmäkulmassa kiilsi herkästi muulloinkin. Erityisen tyytyväinen Irina on versioonsa Nikke Ankaran räppikappaleesta.

– Niken päivän biisi onnistui kyllä parhaiten. Siinä ollaan ihan eri maailmassa. Ei varmaan tule tehtyä enää sellaista, artisti pohtii.

Robin ja Olli Lindholm kertovat olleensa erittäin tyytyväisiä juuri toistensa kappaleisiin ja versioihin. Se, mitkä kappaleet kukin artisti eri päivinä esittää, pysyy kuitenkin salassa siihen saakka, kunnes ne näytetään televisiossa.

– Eiköhän kolme tai neljä kappaletta tule myös kesän ohjelmistoon. Ne onnistuivat niin hyvin, Lindholm vihjaa.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Nordea

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut