Presidentti Niinistö kiertää kesätapahtumia Itä- ja Länsi-Suomessa

Presidentti vierailee jokaisessa maakunnassa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Keski-Suomen aikataulusta ei vielä ole tietoa.

Presidentti Niinistö ja rouva Haukio vierailivat Pirkanmaan Mänttä-Vilppulassa helmikuussa. Marko Kauko

Eriikka Hienola, STT

Presidentti Sauli Niinistö nähdään kesällä monessa kulttuuri- ja urheiluriennossa. Hän jatkaa maakuntamatkojaan kesä- ja heinäkuussa Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Kainuussa, Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa, kertoo presidentin kanslia.

Etelä-Pohjanmaalla presidentti osallistuu kesäkuussa muun muassa Mannerheim-oopperan ensi-iltaan Ilmajoen musiikkijuhlilla.

Kainuussa Niinistö on mukana Hossan kansallispuiston avajaisissa Suomussalmella kesäkuun puolivälissä. Sieltä Niinistö suuntaa Jukolan viestiin Joensuussa.

Heinäkuun puolella vuorossa on kansallislaji pesäpallo, jonka Itä–Länsi-otteluun Niinistö osallistuu Imatralla Etelä-Karjalassa.

Presidentti kiertää kaikki Suomen maakunnat itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Alkuvuonna hän kiersi muun muassa Lapissa, Pirkanmaalla ja Kymenlaaksossa.

Presidentin Keski-Suomen-vierailun aikataulusta ei vielä ole tietoa, ja Keski-Suomen lisäksi myöhemmin vuorossa ovat Ahvenanmaa, Kanta-Häme, Pohjois-Pohjanmaa, Satakunta, Uusimaa ja Varsinais-Suomi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut