Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Petäjäveden omakoti-talonäyttely voitti

Petäjäveden omakotitalonäyttely valittiin keskiviikkona vuoden keskisuomalaiseksi markkinointiteoksi. Valinta julkistettiin Markkinointiviestinnän päivässä Aalto-salilla Jyväskylän keskustassa.

- Oli kyllä yllätys. Olin varma, että JYP voittaa, mutta Suomen mestari kohtasi voittajansa. Tekisi mieli sanoa, että kun kunnan tapahtuma voittaa tällaisen kilpailun, se on melkein ennenkuulumatonta. Markkinointi ei ole kunnissa se ykkösasia, sanoi Petäjäveden kunnanjohtaja Teppo Sirniö.

Omakotitalonäyttely järjestettiin Petäjävedellä viime heinäkuussa. Näyttelyssä saattoi tutustua 19 taloon. Vieraita kävi yli 18 000.

Markkinointitekokilpailu eteni niin, että suuri yleisö nimesi alkukarsintaan 20 ehdokasta ja Suomen Markkinointiliiton MARKin Keski-Suomen jaoksen raati valitsi niistä viisi sanomalehti järjestämään netti- ja kännykkä-äänestykseen.

- Petäjävesi lähti toteuttamaan ennakkoluulottomasti mallia, jollaista ei ole ennen tehty kuntasektorilla. Näyttelyä markkinoitiin ja mainostettiin pitkäjänteisesti ja laadukkaasti laajalla yhteistyöverkostolla ja monen eri median kautta, perusteli tuotepäällikkö Anne Selonen Keskisuomalaisesta omakotitalonäyttelyn finaalipaikkaa.

Näyttely sai äänistä 34 prosenttia. Jyväskylän kaupunginteatteri ylsi kakkoseksi 26 prosentin ja jääkiekkojoukkue JYP kolmanneksi 23 prosentin osuudellaan.

Palkinto jaettiin nyt neljännen kerran. Viime vuonna sen voitti Kylpyläkeskus Peurunka, vuonna 2007 SECCO Finland Oy ja vuonna 2006 Seisomapaikkaklubi. Kilpailun järjestivät Suomen Markkinointiliitto MARK, Sanomalehti Keskisuomalainen ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes.