Vieläkö blondilla vahvistettu nörttivitsi naurattaa?

Kaksi nörttiä ja bimbo blondi. Kas tässä toisen tuotantokautensa Subilla aloittavan Rillit huurussa (The Big Bang Theory) -komediasarjan eväät. Ei liene tarpeen sanoa, että ei paljon naurata.

Jostain syystä amerikkalaiset ovat kuitenkin eri mieltä: Rillit huurussa on USA:n toiseksi suosituin sitcom, joka kerää viikoittain noin 8 miljoonaa katsojaa television äärelle.

Uusissa jaksoissa huumori revitään samoista asioista kuin ensimmäisellä kaudellakin. Fyysikonalut Sheldon ja Leonard ratkovat matemaattiset arvoitukset leikiten, mutta naisten edessä he ovat avuttomia. Onneksi naapurissa asuu blondi Penny, joka opastaa nörtit naisten maailmaan.

Rillit huurussa Sub klo 20.00

Täydelliset naiset (Desperate Housewives) toisti monen tuotantokauden ajan samaa uusien naapureiden salaisuuksiin perustuvaa kaavaa, mutta onneksi neljännen kauden aikahyppy toi uutta potkua ohjelmaan.

Vaikkei viides kierros Täykkäreitä enää tarjoakaan samanlaisia yllätyksiä kuin debyyttikausi, jaksaa Wisteria Lane vielä kiinnostaa muutaman mielenkiintoisen roolihahmon ansiosta.

Täydelliset naiset Nelonen klo 21.00

Nelosella pyörivä jännityssarja Harper's Island on pidennetty versio teinikauhun klassikoista Screamista ja Tiedän mitä teit viime kesästä. Jos sarjan seuraamisen on kuitenkin jo ehtinyt aloittaa, se on pakko katsoa loppuun, vaikka ohjelma onkin varsin keskinkertainen.

Tänään nähtävässä jaksossa J.D., Henry ja Abby alkavat epäillä, että John Wakefield ei olekaan kuollut, ja aloittavat oman epävirallisen "tutkimuksensa". Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

Harper's Island (K15) Nelonen klo 00.00

Kauniit ja rohkeat (The Bold and the Beautiful) on pyörinyt USA:ssa jo 22 vuotta, eikä loppua näy. Sarja tuskin enää yltää edes Suomessa 1990-luvun suosioon, ja nykyään Ronn Mosskin joutuu esiintymään lähinnä onnesta pyörtyileville eläkeläisille. Silti ei voi kuin ihmetellä, miten vuodesta toiseen toistuvilla ihmissuhdekiemuroilla on saatu pidettyä katsojat tyytyväisinä.

Tänään nähtävässä jaksossa sarjaan palaa tohtori James Warwick ( Ian Buchanan), joka ehti käydä naimisissa Sheila Carterin ja Maggie Forresterin kanssa. Lisäksi Warwick on heilastellut Brooken, Taylorin, Laurenin ja Stephanien kanssa. Ja lekuri oli siis vain sivuhahmo.

Kauniit ja rohkeat MTV3 klo 16.55

24:sta on tulossa jo kahdeksas tuotantokausi ja sen päälle vielä elokuvakin, vaikkei sarja ole tarjonnut katsojilleen mitään uutta sitten ensimmäisen kauden. Edelleen Jack Bauer tulee ja pelastaa maailman tismalleen vuorokaudessa. Laiska sohvaperuna ei voi kuin ihmetellä sankarin taitavaa ajankäyttöä. Tänään nähtävässä jaksossa Bauer jättää iltapäiväkahvit väliin ja yrittää pelastaa presidentin aviomiehen. Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

24 (K15) MTV3 klo 21.00

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut