Tippi Hedren käy Las Vegasissa

Huomattava osa CSI:n viehätyksestä on siinä, että sarja sijoittuu epäkaupunki Las Vegasiin. Tänään sarjasta nähdään hieman tavallisuudesta poikkeava jakso nimeltään Muistoja Las Vegasista. Siinä selvitellään peräti 50 vuotta vanhaa murhaan. Mutta murhahan on kuin Leonardo DiCaprio: se ei vanhene koskaan. Jaksossa vierailee kaksi näyttelijälegendaa: Tippi Hedren ja Robert Guillaume.

CSI MTV3 klo 21.00

Dokumenttiprojektin ohjelma Hullu rakkaus on loukkaus rakkautta kohtaan. Linda seurusteli aikoinaan itseään vanhemman Burtin kanssa, kunnes sai kuulla miehen olevan naimisissa. Monen mutkan jälkeen Burt katkeroitui niin, että palkkasi kolme miestä heittämään lipeää Lindan kasvoille. Linda sokeutui. Hänen kasvonsa muuttuivat pysyvästi arpipelloksi. Burt istui linnassa 14 vuotta, vapautui ja meni sitten Lindan kanssa naimisiin. Happy end?

Dokumenttiprojekti: Hullu rakkaus TV2 klo 22.50

Kansainvälisten suuryritysten, kuten Siemensin ja BAE Systemsin, kauppoja on voideltu miljoonien eurojen arvoisilla lahjuksilla. Ulkolinjan dokumentti tutkii tarkemmin ns. Al-Yamamah-kauppaa, jossa saudiprinssi Bandar sopi valtavasta asekaupasta Euroopan suurimman asevalmistajan, BAE Systemsin kanssa. Huhuttiin, että kaupantekoa oli vauhditettu peräti miljardin punnan lahjuksella.

Ulkolinja: Kauppaa lahjonnan voimin TV1 klo 22.00

Muilta kanavilta tuttu animaatiosarja Tehotytöt (Powerpuff Girls) alkaa tänään Subin aamuohjelmistossa. Suomeksi puhuttu sarja on amerikkalaista tuotantoa. Animevaikutteet ovat kuitenkin hyvin selkeitä. Supervoimilla varustetut tyttölapset Papu, Pipa ja Poppana taistelevat pahuutta vastaan humoristisissa vauhtitarinoissa.

Näin tunnistat tehotyttösi. Papulla on oranssit pitkät hiukset ja vaaleanpunaiset silmät. Pipalla on keltaiset hiukset saparoilla ja vaaleansiniset silmät. Poppanalla on mustat lyhyet hiukset ja vaaleanvihreät silmät. Jokaisella tytöllä on harvinaisen iso pää.

Tehotytöt Sub klo 7.00

Hyviä tv-sarjoja on kahta eri sorttia. Ensinnäkin on niitä, joita katsoo mielikseen. Toiseksi on niitä, jotka saavat katsojan kiittämään ylempi voimia siitä, että hän elää tässä maailmassa juuri nyt eikä esimerkiksi 1800-luvulla. 1980-luvun brittiläiset poliittiset satiirit Kyllä, herra ministeri ja Kyllä, herra pääministeri kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään. Tässä tyylilajissa ei mitään tämän parempaa ole tällä planeetalla tehty koskaan.

Kyllä, herra ministeri päättyi viikko sitten, Kyllä, herra pääministeri alkaa tänään. Uusintana tietenkin. James Hackerista ( Paul Eddington) on tullut peräti Britannian pääministeri samasta syystä kuin pääministeriksi tullaan Suomessakin: hän on pitkä mies, jolla on tavallinen nimi, hän omistaa puvun ja osaa puhua poliitikkoa. Hackerin ja kansliapäällikkö sir Humphrey Applebyn ( Nigel Hawthorne) ikuinen taistelu vallasta ja vallankäytöstä jatkuu.

Kyllä, herra pääministeri TV1 klo 14.30

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.