TORI AMOS - Abnormally Attracted to Sin

JUHA LUOMALA

TORI AMOS Abnormally Attracted to Sin Universal Republic Myra Ellen Amos eli Tori Amos on tehnyt hienon ja merkittävän uran. Hän on yhdessä Kate Bushin kanssa loputtomasti käytettävä vertailukohta kaikille uusille pianopainotteista taidepoppia tekeville naisartisteille. Eikä turhaan, hän on oman genrensä ehdoton ikoni.

Uralle mahtuu loistavia levyjä ja ennen kaikkea säihkyviä kappaleita. Väliin sopii myös löysempiä, välityömäisempiä albumeja. Uusin lukeutuu viimeksi mainittuun kastiin.

Abnormally Attracted to Sin soundaa ja näyttää vähän vanhanaikaiselta, kappaleet eivät imaise mukaan ja Torin äänestä puuttuu se palava intohimo, jota on totuttu kuulemaan. Pahinta kuultavaa ovat "modernit" konerumpusoundit, hyi!

Lisäksi levyn kuuntelu on pituutensa puolesta raskas kokemus. 500 Miles ja Welcome to England ovat ainoat kappaleet, jotka tarvitsee kuunnella uudestaan.

Tori, suosittelen sinulle kunnon tuumaustaukoa, jos taloutesi on kunnossa. Levyä ei ole pakko julkaista kahden vuoden välein. Istu pianon ääreen ja unohda soundikokeilut sekä sähkökitarat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut