Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi: Jyväskylän satamasta hukkuneena löydetty oli kadonneeksi ilmoitettu mies

Pelastustehtävä keräsi vilkkaalla paikalla jonkun verran sivustaseurajia. Tiina Mutila

Heikki Kärki

Sisä-Suomen poliisi epäilee, että Jyväskylän satamasta viime torstaina hukkuneena löytynyt henkilö oli elokuussa 2020 kadonneeksi ilmoitettu mies.

Poliisi tiedotti maanantaina jatkavansa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana. Asiasta ei tiedoteta enempää, eikä asiassa epäillä rikosta.

Poliisi pyysi kaksi viikkoa sitten tietoja ja havaintoja Jyväskylässä kadonneesta 58-vuotiaasta miehestä. Viimeisin tiedossa oleva havainto hänestä oli tehty Jyväskylän keskustassa perjantaina 7. elokuuta.

Keski-Suomen pelastuslaitos sai ihmisen pelastaminen vedestä -hälytyksen viime torstaina puoli seitsemältä iltapäivällä. Jyväsjärvestä nostettiin vainaja hieman tämän jälkeen.

Keskisuomalaisen haastattelemat silminnäkijät kertoivat nähneensä, kun pelastuslaitoksen pintapelastajat nostivat vedestä ihmisen ruumiin noin 20–30 metrin päästä sataman laitureista. Poliisi kertoi myöhemmin STT:lle, että ruumis on ollut vedessä pitkään, sillä se oli ehtinyt nousta pintaan.

Jyväskylän satamasta nostettiin ruumis myös heinäkuun alussa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut