Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Valtavia ylinopeuksia Jyväskylässä ja Muuramessa – satasta neljänkympin alueella humalassa ja huumeissa

Kuvituskuva. Marjanen Hanna

Justus Vento

Poliisin nopeusvalvonnan haaviin jäi torstai-iltana kaksi törkeää hurjastelijaa Jyväskylän seudulla.

Ensimmäinen törkeä ylinopeus havaittiin Jyväskylässä viiden aikaan, kun Ruokkeentiellä poliisin partioauton tutkaan ajoi humalassa sekä huumeiden vaikutuksen alaisena kuljettaja 101 kilometriä tunnissa 40 km/h rajoituksen alueella. Lisäksi kuljettajalla ei ilmeisesti ollut ajokorttia. Valtavasta ylinopeudesta kiinni jäänyttä kuljettajaa epäillään siis törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen ohella rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Toinen kuljettaja jysäytti poliisin tutkaan puoli tuntia myöhemmin peräti 184 kilometriä tunnissa Muuramessa. Nopeusrajoitus kohdalla oli 100km/h. 9-tiellä hurjastellut autoilija oli ohittanut ohituskaistalla useita muita autoja, kunnes poliisi pysäytti tämän, ja korjasi kuljettajan ajokortin parempaan talteen. Kuski siis asetettiin ajokieltoon, ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut