Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tukevassa humalassa ajanut rekkakuski aiheutti vaaratilanteita Nelostiellä Toivakasta Hartolaan – oli vähällä ajaa ihmisen yli

Kuvan rekka ei liity tapaukseen. Jaakko Närhi

Teemu Rauhala

Juopuneena ajanut rekkakuski aiheutti vaaratilanteita Nelostiellä Toivakasta Hartolaan eilen maanantaina iltapäivällä kello neljän ja viiden aikaan.

Ensimmäiset ilmoitukset puoliperävaunurekasta tulivat hätäkeskukseen Toivakasta, ja ilmoituksia tuli aina Hartolaan saakka. Poliisipartio sai pysäytettyä rekan levikkeelle. Ajoneuvoyhdistelmää kuljetti 46-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen 1,21 mg/l, joka vastaa noin 2,7 promillea.

Partiolle selvisi, että yhdistelmä oli aiheuttanut useita vaaratilanteita Toivakasta asti. Se oli ajautunut monta kertaa tienpientareelle ja käynyt myös ojanpohjalla, päästen sieltä juuri ja juuri ylös sekä kaatanut matkalla liikennemerkkejä. Lisäksi se oli vähällä ajaa ihmisen yli. Kyseinen henkilö oli ehtinyt hypätä sivuun, eikä jäänyt rekan alle.

Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut