Jyväskylässä työskennellyt lääkäri Pippa Laukka panee 11 julkkiksen elämän kuntoon – Elämäntaparemontissa keuruulaisille tuttu Jippu

Pippa Laukalla on yhä yhteys Jyväskylään muun muassa maailmalla paljon reissaavan Iina-tyttärensä kautta. MTV

Seppo Pänkäläinen

Olet mitä syöt -tv-ohjelma jatkuu MTV3-kanavalla torstaina 3. syyskuuta. Jyväskylästä tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa nyt 11 tuttua suomalaista kamppailussa epäterveellisiä elämäntapoja vastaan. Hänen valmennettavaksi pääsevät tutut kasvot ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderista räppäri-näyttelijä Junoon sekä ex-missi Riitta Väisäseen.

Laukka asui Jyväskylässä vuosisadan vaihteessa reilun vuoden työskennellen sekä Keskussairaalassa että Muuramen Kinkomaalla. Hänen tyttärensä Iina Karonen asuu edelleen Jyväskylässä, kuten myös Jyväskylässä opettajana toimiva Iinan isä.

– Haluan antaa ammattitaidostani sata prosenttia ohjelman päähenkilöille, ja sen vuoksi jokainen kausi, päähenkilö ja muutos on työntäyteinen ja intensiivinen. Silti koen, että saan ohjelmanteosta enemmän, kun uhraan sille aikaani ja energiaani, Laukka kertoo kanavan tiedotteessa.

Julkisuudesta tutut suomalaiset painivat hyvin erilaisten ongelmien kanssa, ja kauden aikana nähdään 11 kutkuttavaa, koskettavaa ja inspiroivaa elämäntapamuutosta, joilla lähdetään tavoittelemaan pysyvää hyvinvointia. Miten saadaan pitkäaikainen ylipaino kuriin? Entä miten terveellistää syömistään, kun taustalla kummittelee syömishäiriö?

Pippa Laukka kertoo, että uuden kauden tekee erityiseksi se, että päähenkilöillä on hyvin erilaisia haasteita.

– Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi, Pippa Laukka kertoo.

Yksi ohjelman julkkiksista on Keuruulla asunut muusikko ja radiopersoona Jippu ( Meri-Tuuli Elorinne).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.