Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

THL: Keski-Suomessa ei uusia koronatartuntoja – Suomessa kaikkiaan 22 uutta tapausta

Jaakko Närhi

Keski-Suomessa ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja, selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastosta. Keski-Suomessa on edelleen todettu yhteensä 142 tautitapausta. Jyväskylässä koronatartuntoja on todettu 112.

Uudesta koronatartunnasta kerrottiin Keski-Suomessa viimeksi eilen. Jyväskylässä todettu tartunta oli maakunnan ensimmäinen elokuussa.

Kaikkiaan Suomessa on THL:n tilastojen mukaan raportoitu 22 uutta koronavirustartuntaa vuorokauden aikana. Yhteensä tartuntoja on nyt todettu 7 554.

Eilen THL kertoi 22 uudesta vuorokauden aikana todetusta koronavirustartunnasta.

Tartunnat ovat olleet kahden viikon aikana Suomessa selvässä nousussa. Tartuntojen määrä on lähes tuplaantunut viimeisen seitsemän päivän tarkkailujaksona, kun verrataan edelliseen viikon mittaiseen jaksoon.

Aiheeseen liittyvää

  1. Bukarestista saapuneet ohjattiin suoraan koronatestiin Helsinki-Vantaalla – Testistä voi yhä kieltäytyä, mutta tulevaisuudessa viranomaiset voivat määrätä matkustajia menemään suoraan testiin
    7.8.2020 19:22

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut