Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa todellinen Keski-Suomi-kausi – mukana Touko Aalto, Mmiisas ja Shirly Karvinen

Tuula Puranen

Suomen suosituimpiin tv-ohjelmiin kuuluvassa Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähdään ensi syksynä todellinen keskisuomalaiskausi. Ohjelmassa kilpailevat Touko Aalto, Miisa Rotola-Pukkila ja Shirly Karvinen.

Aalto on entinen kansanedustaja ja vihreiden puheenjohtaja. Hän toimii nykyisin Apteekkariliitossa ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettuna. Aallon tanssinopettajana ohjelmassa toimii Jutta Helenius.

Touko Aalto on aiemmin työskennellyt kansanedustaja Jani Toivolan (vihr.) eduskunta-avustajana. Myös Toivola osallistui aikanaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

6602192_.jpg

Miisa-Rotola Pukkila on Keuruulta kotoisin oleva tubettaja, joka tunnetaan paremmin nimelllä Mmiisas. Hänen opettajanaan toimii Marko Keränen.

Jyväskylässä syntynyt Shirly Karvinen on Miss Suomi vuodelta 2016. Hän työskentelee nykyisin radiojuontajana. Hänen opettajanaan toimii Jani Rasimus.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan on aiemmin osallistunut keskisuomalaisista vain Tuuli Matinsalo vuonna 2008.

Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla syyskuussa. Jaksot ovat suoria lähetyksiä. Vähiten ääniä saanut tanssipari putoaa joka viikko kunnes jäljellä on voittaja.

Ensi syksyn kaikki tanssiparit ovat:

Oikaisu 6.8.2020 kello 16.11: Jutussa väitettiin aiemmin virheellisesti, ettei Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ole aiemmin osallistunut keskisuomalaisia. Jyväskyläläinen Tuuli Matinsalo kuitenkin osallistui ohjelmaan vuonna 2008.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.