Olitko näissä ravintoloissa tai kuntosalilla Jyväskylässä? Lukuisia korona-altistuksia perjantaina ja lauantaina

Heidi's Bier Bar sijaitsee Väinönkadulla. Saara Karttunen
Heikki Kärki

Heikki Kärki

Jyväskylässä on viime viikonloppuna tapahtunut koronavirustaudille altistumisia useissa paikoissa. Kaupunki tiedotti asiasta keskiviikkona iltapäivällä.

Tiedotteen mukaan altistumisia on tapahtunut ravintolalaiva M/S Musta Magialla perjantaina 4.9. kello 19–02, Pataässä- ja Heidi´s Bier Bar -ravintoloissa lauantaina 5.9. noin kello 02–04 sekä Kauppakadun Fitness24Seven-kuntosalilla lauantaina 5.9. kello 12.30–14.00.

Kaupunki pyytää kyseisissä paikoissa mainittuina aikoina olleita tarkkailemaan oloaan. Jos ihmisillä on koronaan viittaavia oireita, esimerkiksi hengitystieinfektion oireita tai ripulia, ole yhteydessä kaupungin terveydenhuoltoon verkossa Omaolo.fi-palvelun kautta tai soittamalla neuvontanumeroon 014 266 0133 (ma–pe kello 8–16 ja la–su kello 9–15 ja muina aikoina numeroon 116 117). Siellä arvioidaan näytteenoton tarpeellisuus ja ohjataan sinut tarvittaessa näytteenottoon.

Jyväskylässä on tänään keskiviikkona 9.9. todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Niiden tartuntaketjut ovat tiedossa. Muutamia perheitä on asetettu karanteeniin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut