Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: KEMUSI ry: 50-vuotista taivalta juhlitaan, kun se on turvallista

Kuva: Suvi, teksti: Maija

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Keski-Suomen munuais- ja maksayhdistys KEMUSI ry:n hallitus kokoontui elokuun loppupuolella Jyväskylän Matarassa. Keskustelun kipeäksi huoleksi nousi järjestöjen tuleva rahoitus koronaepidemian aikana rahapelitoiminnan hyytyessä.

Järjestöjä ei saa jättää pulaan, ne ovat moninaisuudessaan maamme rikkaus. Löytyy tietoa ja taitoa, vertaistoiminnan kautta monenlaista apua. Ilman järjestöjen jäsenten ja vapaaehtoisten valtavaa työtä rapautuu moni asia. Kansalaisten ahdistus ja yksinäisyys lisääntyvät. Jaksamme kuitenkin uskoa, että vaikeasta tilanteesta huolimatta päättäjiltämme löytyy viisautta tunnistaa järjestöjen merkitys. Tämä on tärkeää arjesta selviytymiseksi eikä vain juhlapuheiden asia yhdistyksille!

Yhdistyksen 50-vuotisjuhlia vietetään sitten, kun se on turvallista. Yhdistyksen ovat aikoinaan perustaneet potilaat, läheiset, lääkärit ja hoitajat. Kiitos kaikille!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut