Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Äänekoskella peräti 14 uutta koronatartuntaa ja Jyväskylässäkin viisi – Saarijärvi ja Mänttä-Vilppula nousivat vähemmän halutulle kuntalistalle

THL:n tilastojen mukaan Keski-Suomessa on koettu raju koronatartuntojen rypäs.

Äänekosken tilastoihin tuli tiistaina peräti 14 uutta koronatapausta. Äänekoskella on todettu nyt THL:n mukaan kaikkiaan 27 koronatartuntaa, kun luku oli maanantaina 13.

Jyväskylän tilasto lihoi tiistaina viidellä uudella varmistetulla tautitapauksella. Jyväskylän koronatartuntojen kokonaismäärä on THL:n tilastoissa nyt 171.

Äänekosken ja Jyväskylän tapausten lisäksi THL ilmoitti tiistaina kolmesta uudesta koronatartunnasta Saarijärvellä ja yhdestä koronatapauksesta sekä Laukaassa että Muuramessa.

THL:n kuntakohtaisessa listassa näkyvät ne kunnat, joissa on todettu vähintään viisi koronatapausta. Tiistaina tälle listalle nousivat mukaan Saarijärvi ja Mänttä-Vilppula.

Saarijärvelle on listattu kaikkiaan viisi koronavirustartuntaa ja Mänttä-Vilppulaan yhdeksän tartuntaa.

Viimeisen kahden viikon aikana THL:n listaukseen on merkitty Keski-Suomessa yhteensä 65 uutta koronatapausta. Tätä edeltävien kahden viikon tartuntamäärä oli 25.

Koronatestejä on Keski-Suomessa tehty kaikkiaan 32 348.

Koko maassa todettiin viimeisimmän vuorokauden aikana 98 uutta koronatartuntaa. Varmistettuja tautitapauksia on Suomessa nyt yhteensä 8 725.

THL:n mukaan koronatestejä on Suomessa tehty kaikkiaan 828 302, missä on kasvua edellispäivään noin 16 000 testin verran.