Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keuruulle uusi aluetoimittaja: Tuttu nimi jo ainakin naapurikunnassa

Keijo Lehto

Sanomalehti Keskisuomalaisen uusi aluetoimittaja Keuruun seutukunnalla on Pauliina Ylitalo. Hän on tuttu lehden lukijoille Jämsän aluetoimittajana, ja nyt hänen toimialueensa laajenee naapurikaupunkiin.

Jämsän ohella Ylitalo on seurannut Kuhmoisten asioita, ja Keuruun myötä muiksi seurattaviksi kunniksi tulevat Multia, Mänttä-Vilppula, Ähtäri ja Virrat.

Ylitalo on työskennellyt Jämsän aluetoimittajana vuodesta 2016 ja sitä ennen Keskisuomalaisen päätoimituksessa Jyväskylässä kotimaan osastolla, pääkirjoitustoimituksessa ja verkkotoimituksessa.

Viitasaarelta kotoisin oleva Ylitalo, 39, asuu Jämsänkoskella omakotitalossa ja perheeseen kuuluvat aviomiehen lisäksi kaksi alakouluikäistä lasta. Hän on koulutukseltaan historian maisteri ja valmistelee parhaillaan väitöskirjaa Suomen historian alalta.

Ylitalo toivoo, että häneen ollaan yhteyksissä Keuruun seutukunnalta matalalla kynnyksellä – kuten on oltu Jämsästäkin. Keuruu on Ylitalolle tuttua seutua jo lapsiensa harrastusten ansiosta.

– Reissaan vastuualueeni kunnissa vapaa-ajallanikin ja minut löytää usein ratsastus- ja jalkapallokenttien sekä jääkiekkokaukaloiden laidoilta, Ylitalo kertoo.

Pauliina Ylitaloon saa yhteyttä puhelimitse numerosta 040 569 6193 ja sähköpostitse osoitteesta pauliina.ylitalo@keskisuomalainen.fi. Uutisasioissa Keuruun seudulta voi olla aina yhteydessä myös Keskisuomalaisen uutistoimituksen, jonka päivystysnumero on 014 622 271.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut