Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiitos Suomen historian harrastajat! – Jyväskylän Äijäkirppiksellä hämmästyttäneen mysteerilaitteen käyttötarkoitus selvisi

Jyväskylän Äijäkirppiksellä on myynnissä Sulphator-niminen laite. Pyyntihinta sille on 250 euroa. Nyt, kun tiedetään mitä sillä voi tehdä, saattavat kaupat syntyäkin. Risto Aalto

Noin viikko sitten Keskisuomalaisessa kerrottiin Klaus Läntisestä ja hänen vajaa vuosi sitten Jyväskylän Seppälään perustamastaan Äijäkirppiksestä. Jutussa kuulutettiin lukijoilta tietoa eräästä esineestä, jonka käyttötarkoitusta eivät tienneet sen myyntiin tuonut henkilö, Klaus Läntinen eikä kukaan sitä kirppiksellä ihmetellyt kävijäkään.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.