Meidän juttu: 2. divisioonan mestarit ovat aloittaneet off season -harjoittelun

Kuva: Sari, teksti: Pinja

Jyväskylä Jaguarsin naisten kausi on ollut monien muiden joukkueiden tapaan erilainen. Yhteisiin treeneihin tuli keväällä pitkä tauko ja kausi oli huomattavasti lyhyempi. Jaguarsin lisäksi 2. divisioonassa pelasi ainoastaan kaksi joukkuetta: Lahti Panthers ja Helsinki Roosters.

Jaguarsin naiset voittivat molemmat runkosarjan ottelut ja pääsivät suoraan finaaliin, joka pelattiin elokuun lopussa Jyväskylässä. Finaalissa jyväskyläläiset kohtasivat Helsinki Roostersin. Ottelu oli tiukka, sillä molemmilla joukkueilla oli vahva juoksupainotteinen hyökkäys, joka loi haasteita puolustukselle. Ottelu päättyi kuitenkin Jaguarsin voittoon lukemin 66–46 tuoden 2. divisioonan mestaruuden Jyväskylään.

Jaguarsin naiset ovat aloittaneet off season -harjoittelun. Amerikkalaisen jalkapallon kokeilupäivät pidämme Jyväskylä Jaguarsin miesten joukkueen kanssa. Kokeilupäivät ovat 20.–22.10. Kokeilupäivien treenit ajoittuvat iltaan. Treenit pidetään Kuokkalan Graniitissa tiistaina ja Hipposhallin jalkapallotilassa keskiviikkona ja torstaina.

Lisätiedot ajoista ja paikoista löytyvät lähiaikoina Jyväskylä Jaguarsin Facebookista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.