Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Kielikahvila avautui pianomusiikin ja piirakan kera

Kuva ja

Monikulttuurikeskus Glorian suosittu kohtaamispaikka Kielikahvila avasi vihdoin ovensa sitten helmikuun, jolloin kaikki jäi tauolle. Torstaina 24.9. kahvittelemaan ja kieliä oppimaan oli uskaltautunut ilahduttava määrä ihmisiä. Lähes jokaisella oli samana päivänä annetun suosituksen mukaisesti kasvomaski tai visiiri. Maskin sai myös Gloriasta.

Kielipöytiin oli tällä kertaa katettu suomi, englanti, japani, kiina, espanja, portugali ja saksa. Kaikki istuivat turvavälein. Maski ei puhumista haitannut, päinvastoin. Sen takaa saattoi tuntemattomana heittää mitä tahansa kieltä. Teemana olivat syksyn värit, ja kello kuuden yllätyksenä arvailtiin kuvista, minkä maan tai maanosan ruska oli kyseessä.

Samalla saatiin kuulla elävää pianomusiikkia, kun kahvilan pianisti heläytti syyssointuja. Buffetissa oli tarjolla mustikkapiirakkaa ja puolukkarahkaa. Kahvikupin äärellä opittiin uusia kieliä ja kohdattiin uusia ystäviä eri kulttuureista.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut