Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Lions Club Jyväskylä: Juhlava kahvihetki Jyvälässä

Johanna Berlin

Jyvälässä vietettiin juhlavaa kahvihetkeä, kun Lions Club Jyväskylä/Jyvässeudun sekä Jyväskylä/Kuokkalan edustajat tulivat lahjoittamaan Jyvälän Setlementille 11 kannettavaa tietokonetta.

Tietokoneet tulevat Jyvälän kansalaisopiston Polkuja työelämään -hankkeen käyttöön. Hankkeessa helpotetaan työttömien, maahanmuuttajien ja mielenterveyskuntoutujien työllistymistä tai koulutukseen hakeutumista. Tietokoneiden avulla harjoitellaan tärkeitä digitaitoja.

Lahjoituksessa oli mukana myös LC Jyväskylä/Lohikoski. Käytetyt ja kunnostetut tietokoneet hankittiin Ketään ei jätetä rannalle ry:ltä, jonka Jalo-hankkeessa kierrätetään ja kunnostetaan sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja kelloja. Hanke tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa etenkin 18–29-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille.

Kuvassa Antti Knuuttila ja Markku Anttila (LC Jyvässeutu), Helena Huovila (Jyvälän Setlementti), Mikko Kauranen, Matti Ahokas ja Tapio Sivonen (LC Kuokkala) sekä Markku Ikkala (LC Jyvässeutu).

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut