Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Keski-Suomen eläkeläisjärjestöt: Syysseminaari turvallisesti ja onnistuneesti

Maija Piitulainen

Keski-Suomen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnan joka syksyinen odotettu seminaari pidettiin turvallisesti ja onnistuneesti 21.syyskuuta Jyväskylän Kristillisellä Opistolla. Läsnä oli kuntien Vanhusneuvostojen jäseniä ja viranhaltijoita.

Päivän ohjelma oli todella korkeatasoinen ja ajankohtainen. Se herätti paljon keskustelua, oli innostava, synnytti uusia ajatuksia ja jätti kotieväiksi paljon pohdittavaa.

Neuvottelukunnan puheenjohtaja Viljo Kumpulainen avasi päivän. Keski-Suomen Liitosta, joka on toimintamme turvaaja, toi tervehdyksen vs. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen. Apuvälineistä kertoi Respecta OY:stä Mirva Takkinen.

Painavaa ajankohtaista asiaa toi päivään teemalla Palvelut – eläkeläisten perusoikeus entinen ministeri, Eläkeläiset ry:n valtuuston pj. ja meidän entinen maaherramme Kalevi Kivistö. Aluevastaava Kukka-Maaria Lepistö selvitti omaishoidon tilannetta. Ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisestä puhui professori Taina Rantanen. Kiitos!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut