Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Tämä on merkittävä askel eteenpäin, kommentoi kaupunginjohtaja Koivisto Hippos-hankkeen uutta rahoituskuviota Radio Keskisuomalaisessa

Kaupunginjohtaja Timo Koivisto heitti syyskuussa 2020 Hippoksella Kirittärien pesisfinaaliottelun avausheiton. Risto Aalto

Juho Hämäläinen

Tämä on merkittävä askel eteenpäin Hippos-hankkeessa, sanoo Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto Radio Keskisuomalaisen haastattelussa Hippos-hankkeen uudesta rahoituskuviosta.

Kaupunki tiedotti tiistaina Hippos2020-hankkeelle löytyneen uuden rahoittajan. Hippoksen alueen uudistamiseen tähtäävän suunnitelman budjetti on tippumassa uudessa mallissa 200 miljoonasta eurosta 150 miljoonaan euroon.

– Monitoimiareena ja jalkapallostadion jäävät pois. Näitä ei vain saatu tässä yhtälössä toimimaan ja kannattamaan. Kun alkuperäisessä tiloja oli noin 160 000 kerrosneliötä, niin nyt neliöitä olisi reilut 100 000. Hippoksen perusidea säilyy: rakennetaan täysin uudet, erinomaiset liikuntatilat reilulle 20 eri lajiperheelle, Koivisto toteaa.

Kuuntele koko haastattelu tästä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut