Vuoden keittokirja: Japanilainen keittiö valloittaa: joko tunnet mison, dashin ja mirinin? – Palkitun Street Food Japan -kirjan tekijät Mikko Takala ja Tommi Anttonen kiertävät työkseen ravintoloita eri puolilla maailmaa

Toimittaja Mikko Takala (vas.) ja valokuvaaja Tommi Anttonen ovat tehneet useita ruokamatkoja Japaniin. Kuva on otettu neljä vuotta sitten Fukuokassa. Toshi Mori

Japanilainen makumaailma on tullut tutuksi susheista, teriyaki-soijakastikkeesta ja ramen-nuudeleista.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Katso Black week tarjous! Olen jo tilaaja