Turvallisuus, hygienia ja take away -annokset tulivat jäädäkseen ravintoloihin, ennustaa Keskimaan toimialajohtaja Pasi Kunelius

Saarijärveltä Vaasan, Kalifornian ja Helsingin kautta Jyväskylään. Keskimaan toimialajohtaja Pasi Kunelius on nauttinut ravitsemis- ja matkailualan turbulenssista. ”Mielenkiintoinen ala ja vauhdikkaita ihmisiä ympärillä”, hän listaa työnsä parhaita puolia. Tiina Mutila

Korona on pitänyt Keskimaan 20 ravintolasta ja hotellista vastaavan toimialajohtaja Pasi Kuneliuksen kiireisenä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja