Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ristiriitaiset tiedot koronatilanteesta hämmentävät Palokassa – uusi viesti suosittaa, ettei kukaan oppilaista tulisi kouluun maanantaina

Keskisuomalainen ei tavoittanut rehtori Esa Jaakkolaa kommentoimaan tilannetta sunnuntai-iltana. Arkistokuva. Venla Tirkkonen

Heli Paananen

Keski-Palokan koulun koronatilanne hämmentää oppilaiden perheitä. Jyväskylän kaupunki tiedotti sunnuntai-iltana, että koulun 148 oppilasta ja 23 henkilökuntaan kuuluvaa on määrätty karanteeniin mahdollisen korona-altistumisen vuoksi. Karanteeniin on määrätty oppilaita ykkös-, nelos-, viitos- ja kuutosluokilta.

Tiedotteessa kerrottiin, että karanteeniin määrättyjen lasten huoltajille ja henkilökunnalle on lähetetty asiasta viesti sunnuntai-iltana. Jos huoltaja ei ole saanut koululta viestiä, voi tiedotteen mukaan oppilas tulla kouluun terveenä maanantaina 26. lokakuuta.

Jyväskylän Keski-Palokan koulussa mahdollisia korona-altistumisia: 171 henkilöä karanteeniin

Keskisuomalaisen saamien tietojen mukaan myöhään sunnuntai-iltana koulun rehtori oli kuitenkin lähettänyt uuden Wilma-viestin, jossa suositellaan, ettei kukaan oppilaista tulisi kouluun maanantaina.

– Terveydenhuollon henkilökunnan mukaan tartuntaketjutilanne koulullamme on tällä hetkellä epäselvä. Tartuntatautiasioista vastaava lääkäri suosittelee, että kukaan oppilaista ei tulisi kouluun maanantaina 26.10. jotta ehdittäisiin jäljittää ja tavoittaa kaikki mahdollisesti altistuneet oppilaat ja henkilökunnan jäsenet, Keskisuomalaiselle välitetyssä Wilma-viestissä kerrotaan.

Keskisuomalainen ei tavoittanut sunnuntai-iltana koulun rehtoria Esa Jaakkolaa tai kaupungin perusopetuksen palvelujohtaja Sami Lahtea kommentoimaan tilannetta.

Keski-Palokan koulussa on 550 oppilasta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut