Jäljitys toi lisätietoja Keski-Palokan koulun koronatilanteesta: Kaupunki suosittaa, että kaikki 550 oppilasta jäävät maanantaina kotiin

Karanteenin määrättävien oppilaiden ja henkilöstön laajuus tarkentuu maanantain aikana. Kuvituskuva. Jussi Lopperi

Heli Paananen

Jyväskylän kaupunki suosittaa, että kaikki Keski-Palokan koulun 550 oppilasta jäävät kotiin maanantain ajaksi. Kaupunki tiedotti asiasta myöhään sunnuntai-iltana. Asiasta on lähetetty koteihin Wilma-viesti.

Tiedotteen mukaan syynä uuteen suositukseen on jäljityksessä saadut lisätiedot, joiden myötä karanteenin laajuutta tarkennetaan maanantain aikana.

Aiemmin sunnuntaina kaupunki tiedotti, että Keski-Palokan koulun 148 oppilasta ja 23 henkilökuntaan kuuluvaa on määrätty karanteeniin mahdollisen korona-altistumisen vuoksi. Tiedotteessa kerrottiin, että karanteeniin määrättyjen lasten huoltajille ja henkilökunnalle on lähetetty asiasta viesti sunnuntai-iltana. Aiemmassa tiedotteessa kerrottiin, että oppilas voi mennä terveenä kouluun, jos huoltaja ei ole saanut koululta viestiä.

Mikäli oppilas suosituksesta huolimatta menee maanantaina kouluun, järjestetään hänelle opetus koulupäivän ajaksi.

Ristiriitaiset tiedot koronatilanteesta hämmentävät Palokassa – uusi viesti suosittaa, ettei kukaan oppilaista tulisi kouluun maanantaina

Jyväskylän Keski-Palokan koulussa mahdollisia korona-altistumisia: 171 henkilöä karanteeniin

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut