Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Music Against Drugs ry:n Ink-tiimi piti hauskaa luonnon helmassa

Henrik Snellman

Jonne Pykäri

Music Against Drugs ry:n pelaamiseen keskittyvä syksyn Ink-tiimi teki 16.10. tiimijaksoon kuuluvan retkipäivän. Luvassa oli koko päiväksi luonnonläheistä tekemistä. Päivä alkoi toimistolta, josta siirryimme bussilla kohti Vesankaa. Retken määränpää oli partiolaisten lippukunnan mökki. Siellä pidimme hauskaa luonnon helmassa, nautimme toistemme seurasta ja pyrimme kasvattamaan tiimien välistä ryhmähenkeä.

Aktiviteetteina meillä oli partiolaispuuhia kuten suunnistusta, tulen ja kiehisten tekoa. Tehtäviimme kuului myös mökin ylläpitoon kuuluvaa työtä – paikkojen siistimistä ja polttopuiden tekoa. Puut oli ensin sahattava sopivan mittaisiksi, jonka jälkeen ne halottiin kirveellä pienemmiksi.

Päivän kohokohta oli kuitenkin yhdessä tehty ruokailu. Valmistimme trangioiden avulla makkarakeittoa. Jälkiruoaksi oli nuotiolla paahdettuja vaahtokarkkeja ja kahvia. Kaiken kaikkiaan retki oli hauska ja kaikin puolin onnistunut.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut