Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Glorian lokakuu kuului muumeille, laululle ja tanssille

Johanna Marttinen

Jyväskylän koronatilanteen takia Monikulttuurikeskus Glorian ryhmät ovat jälleen siirtyneet toistaiseksi etäyhteyksiin. Keväisen digiloikan ansiosta videoneuvottelusovellukset otettiin sujuvasti käyttöön. Osa Glorian ryhmistä onkin jatkanut etätapaamisia maaliskuusta lähtien, ja osa on toiminut hybridinä yhdistämällä lähi- ja etäkokoontumisia.

Gloriassa aukeaa aina perjantaiaamupäivisin koko perheen monikulttuurinen ja toiminnallinen kohtaamispaikka Monimessi, joka 16.10. siirtyi myös virtuaalitapaamiseen. Perheet taaperoineen tulivat linkin kautta piipahtamaan tai olemaan mukana koko kaksituntisen. Lokakuu kuului muumeille, joten muumikirjoja oli haalittu läjäpäin eri kielillä. Mymmeli, englanniksi Mymble, sanoi: ”Minä en voi olla tanssimatta. Teidän pitäisi tehdä samoin!”

Aamu aloitettiinkin tanssituokiolla, ja sitten askarreltiin ja heilutettiin heijastimia. Luettiin ja laulettiin tuttuja lauluja monella kielellä tagalogista persiaan. Zoomaillaan taas!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut