Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän seurakunta lähettää jumalanpalveluksen Tikkakosken kirkosta ja yksi Uuden testamentin suomentajista kertoo tuoreesta käännöksestä – suora lähetys kello 10

Jyväskylän seurakunnan sunnuntain 15. marraskuuta jumalanpalvelus striimataan Tikkakosken kirkosta klo 10.

Jumalanpalveluksen jälkeen eksegetiikan dosentti Niko Huttunen kertoo Uuden testamentin tuoreesta UT2020-käännöksestä. (Video jutun lopussa. )

Jumalanpalvelus 15.11.

Pyhäpäivä: Valvomisen sunnuntai

Sanajumalanpalvelus 15.11. klo 10 Tikkakosken kirkko

Liturgi: Ville von Gross

Saarna: Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttunen

Kanttori: Liisa Partanen

Saatesanat:

"Sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä, vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee”

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttunen kertoo Uuden testamentin tuoreesta UT2020-käännöksestä. Huttunen on yksi Uuden testamentin tuoreen suomennoksen tekijöistä.

Niko Huttunen 15.11.