Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Akrobatiavoimistelu on saanut paljon innokkaita harrastajia

Kuva ja, Petra Rinta-Koski

Akrobatiavoimistelu on Palokan Ilon tuore laji. Sitä voivat harrastaa niin lapset kuin aikuisetkin. Laji on löytänyt nopeasti paikkansa ja paljon innokkaita harrastajia.

Palokan Ilolla pyörivällä aikuisten akrobatiakurssilla päästään lepuuttamaan jalkoja käsillä seisten ja toteuttamaan lapsuuden lempitemppuja.

Kurssi on toiminut jäsenilleen monipuolisena liikuntamuotona, jossa saa nauraa myös itselleen. Ideoita omaan työhön, treenaamisen monipuolistaminen, liikkuvuuden kehittäminen, vastapainoa istumatyölle… Syitä ilmoittautua kurssille on ollut laaja kirjo. Yksi motivaattori ryhmäläisille on ollut myös oman kehityksen huomaaminen. Kurssilla voi ilmeisesti jopa oppia jotain uutta, ihmeellistä!

Lihaskunnon, liikkuvuusharjoittelun ja yksin tehtävien temppujen lisäksi kurssilla on aikaisemmin tehty pari- ja ryhmäakrobatiaa. Tänä syksynä harjoittelussa on kuitenkin keskitytty yksilötaitoihin vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut