Juhla vaihtui ruokakassiin: Työnantajat keksivät koronaturvallisia tapoja työntekijöiden palkitsemiseen

Yliopistotutkija Mirjam Nokia vastaanotti pikkujoulukassin Semman keittiöpäällikkö Jari Kovaselta perjantaina. Yliopiston henkilökunta saa kassit, joissa on ruoka-ainekset kahden hengen ateriaan kotona itse valmistettavaksi. Hanna Marjanen

Korona-aika on pakottanut työnantajat muuttamaan pikkujoulusuunnitelmiaan. Useat yritykset ovat valmistelleet perinteisten pikkujoulujen tilalle korvaavia järjestelyitä. Kokoontumisrajoitukset estävät suuret tilaisuudet.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja